KWUM INVITED

15.5.–30.9.2021

GALLERY

Lillemor Mannerheim · Kim Simonsson

ORIGO INVITED

Cornelius Colliander

Tervetuloa tutustumaan KWUM:in näyttelyyn myös virtuaalisesti

Jos et pääse paikan päälle tutustumaan KWUM:in – tai haluat vierailla museossa muuten vain virtuaalisesti – voit kuunnella ja nähdä Karin Widnäsin esittelemänä Lillemor Mannerheimin ja Kim Simonssonin teoksia näyttelystä.

Pääset katselemaan kaikki kolme taiteilijaesittelyä yhteishintaan 5 €. Kirjaudu palveluun Vimeo-, Facebook- tai Google-tunnuksillasi. Voit suorittaa maksun turvallisesti luottokortilla tai Paypalilla. Yhdellä maksulla video ovat katseltavissa 24 tunnin ajan tietokoneellasi, tabletillasi ja matkapuhelimessasi.

KWUM INVITED

1.11.2020–6.4.2021

GALLERY

Tuula Auermaa · Erkka Auermaa

TEMPORARY & OPEN SPACE

Camilla Moberg · Howard Smith

Tervetuloa tutustumaan KWUM:in näyttelyyn myös virtuaalisesti

Jos et pääse paikan päälle tutustumaan KWUM:in – tai haluat vierailla museossa muuten vain virtuaalisesti – voit katsoa kattavan Karin Widnäsin esittelemänä Tuula ja Erkka Auermaan, Camilla Mobergin ja Howard Smithin  teoksia näyttelystä.

Pääset katselemaan kaikki kolme taiteilijaesittelyä yhteishintaan 5 €. Kirjaudu palveluun Vimeo-, Facebook- tai Google-tunnuksillasi. Voit suorittaa maksun turvallisesti luottokortilla tai Paypalilla. Yhdellä maksulla yhteensä 33 minuuttia kestävät videot ovat katseltavissa 24 tunnin ajan tietokoneellasi, tabletillasi ja matkapuhelimessasi.

KWUM INVITED

LIGHT   ⋅  PORCELAIN
17.11.2019–27.9.2020

GALLERY

Margaret O’Rorke

TEMPORARY & OPEN SPACE

KOLME KÄPYÄ
Kim Min Kyoung · Yoo Kyung Ok · Ha Sung Mi

Tervetuloa tutustumaan KWUM:in näyttelyyn myös virtuaalisesti

Jos et tänä kesänä pääse paikan päälle tutustumaan KWUM:in – tai haluat vierailla museossa muuten vain virtuaalisesti – voit katsoa kattavan Karin Widnäsin (englanniksi) esittelemänä Margaret O’Rorken sekä Kim Min-kyoungin, Yoo Kyung-okn ja Ha Sung-mi:n teoksia näyttelystä. Videossa esittelemme myös KWUM:in kokoelmanäyttelyn ja keramiikan valmistusprosessista kertovan Origo-näyttelyn.

Videon hinta on 5 €. Kirjaudu palveluun Vimeo-, Facebook- tai Google-tunnuksillasi. Voit suorittaa maksun turvallisesti luottokortilla tai Paypalilla. Yhdellä maksulla 17 minuuttia kestävä video on katseltavissa 24 tunnin ajan tietokoneellasi, tabletillasi ja matkapuhelimessasi.

KWUM INVITED

AVAJAISNÄYTTELYT
9.6. – 31.10.2019